Biljartvereniging ít Spatje


Biljartvereniging ít Spatje heeft een onderlinge competitie op de woensdagavond en is puur recreatief; en daarnaast 3 teams welke uitkomen in de K.N.B.B. district Dordrecht.
In de competitie van District Dordrecht komen dit seizoen 1 team uit in de drieband-klasse B1. Er zal 1 team gaan spelen in de drieband-klasse B2.
Daarnaast hebben we 1 team spelen in de Libre-klasse C2.

Op de link biljartpoint.nl vindt u het competitieprogramma voor het komende seizoen en onder de link teams vindt u alle teams van onze bondsvereniging met hun speelavonden.

Toeschouwers zijn altijd van harte welkom en wellicht heeft u interesse om bij ons naar de verrichtingen van de diverse teams te komen kijken !

U kunt iedere avond bij ons terecht !

In ons clublokaal (Café ít Spatje) staan 3 biljarts. Eén biljart staat in ons gezellige café; in een aparte zaal staan 2 wedstrijdbiljarts.

Regelmatig worden er toernooien, PK voorrondes en finales georganiseerd. Uiteraard bent u ook hierbij altijd van harte welkom.

Natuurlijk is het ook voor niet-leden mogelijk om gezellig een balletje te stoten. Wilt u een potje komen biljarten dan kunt u het beste even van tevoren telefonisch reserveren!
Dit kan via 078-6124981

Top