Biljartvereniging ít Spatje

Biljartvereniging ít Spatje heeft een onderlinge competitie op de woensdagavond en is puur recreatief; en daarnaast 5 teams welke uitkomen in de K.N.B.B. district Dordrecht.
In de competitie van District Dordrecht komen dit seizoen 1 team uit in de drieband-klasse B1. Er zullen 2 teams gaan strijden in de drieband-klasse B2.
Daarnaast hebben we weer 2 teams in de C-2 klasse.
Ook spelen 2 teams van van Leeuwen Buizen hun competitiewedstrijden in de federatie hun thuiswedstrijden bij ons in 't Spatje!

Op de link biljartpoint.nl vindt u het competitieprogramma voor het komende seizoen en onder de link teams vindt u alle teams van onze bondsvereniging met hun speelavonden.

Toeschouwers zijn altijd van harte welkom en wellicht heeft u interesse om bij ons naar de verrichtingen van de diverse teams te komen kijken !

U kunt iedere avond bij ons terecht !

In ons clublokaal (Café ít Spatje) staan 3 biljarts. Eén biljart staat in ons gezellige café; in een aparte zaal staan 2 wedstrijdbiljarts.

Regelmatig worden er toernooien, PK voorrondes en finales georganiseerd. Uiteraard bent u ook hierbij altijd van harte welkom.

Natuurlijk is het ook voor niet-leden mogelijk om gezellig een balletje te stoten. Er kunnen echter géén reserveringen voor biljarttafels aangenomen worden. Bij volledige bezetting is er de mogelijkheid om "op te kloppen" aan de bar !

Top