Algemeen

Het sfeervolle bruine café t Spatje, waar het al 51 jaar goed toeven is voor een ieder die houdt van een goed glas bier, lekkere borrel en een goede hap. In het begin was vooral sport de drijfveer voor velen om ons te bezoeken en hoewel dit nog steeds een bijdrage levert, is t Spatje uitgegroeid tot een allround horecabedrijf. Bij ons kunt u terecht voor al uw sociale contacten en vooral voor gezellige ontspanning.

Het knus ingerichte café wordt beschouwt als een verlengstuk van de woonkamer; en leent zich uitstekend om uw tijd door te brengen.
Doordat ons bedrijf alleen door familieleden wordt gerund; zijn de consumptieprijzen nog goed te overzien en kan de familie Vermoen er voor zorg dragen dat alles uitstekend verzorgd wordt. Door de toevoeging van de jongste zoon ,Danny, die zijn koksopleiding heeft gevolgd, aan de ploeg, heeft de
catering weer een nieuwe start gekregen en kunt u voor diverse feestdagen en festiviteiten voor thuis een keuze maken uit diverse vers geproduceerde lekkernijen.
Informeer naar de mogelijkheden.

In de knusse bruine kroeg kunt u dagelijks terecht voor een partijtje biljart, spelletje darts, potje kaarten en dobbelen of gewoon een gezellige babbel. Onder het genot van een van de vele aanwezige biersoorten, wijnen, gedistilleerde- of frisdranken is het goed toeven in t Spatje.

Op een groot videoscherm zijn ook diverse
sportwedstrijden te aanschouwen en tijdens grote voetbaltoernooien wordt het café altijd extra aangekleed.

Wij organiseren ook iedere maand een aantal leuke evenementen. Zoals een
Mosselavond, Karaoke, Bierproeverij, Hollandse Avond en nog veel meer.
Houd onze agenda en facebookpagina in de gaten!
www.facebook.com/tSpatje

Een borrelhapje, snack, een broodje bal of een complete maaltijd dragen bij tot een gezellige sfeer.Ook de heerlijke eigen gemaakte soepen zijn niet te versmaden. Bij t Spatje is de keuken tot sluitingstijd geopend; waarbij u van een kleine menukaart kunt kiezen.

Als u iets te vieren heeft dan is t Spatje de juiste gelegenheid om al uw festiviteiten of bijeenkomsten te laten slagen. Het partycentrum is bijzonder geschikt voor kleine bruiloften of partijen; waarbij de zaalruimte ingericht kan worden voor groepen tot en met maximaal 40 personen. Alle festiviteiten worden door de familie Vermoen compleet verzorgd; en er dient gezegd te worden; dat de zaalruimte niet afzonderlijk afgehuurd kan worden.

Uw verjaardag vieren in t Spatje is een feest. De gedachte thuis geen rommel op uw bankstel of vloerbedekking te hebben, niet de rompslomp van boodschappen doen en het huis opruimen en de gunstige prijzen maken uw feestje een feest. t Spatje heeft voor uw feest een complete verzorging.

Het partycentrum is ook bijzonder geschikt voor het geven van cursussen, het houden van vergaderingen of als verenigingsruimte. De Zwijndrechtse damvereniging in combinatie met de Barendrechtse damvereniging en Biljartvereniging t Spatje maken al vele jaren deel uit van het verenigingsleven in t Spatje; waarbij diverse activiteiten ontplooid worden, waarbij publiek altijd van harte welkom is.

Openingstijden :

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

12.00-00.00 uur

12.00-00.00 uur

12.00-00.00 uur

12.00-00.00 uur

12.00-01.00 uur

12.00-01.00 uur

12.00-20.00 uur


  Buiten hebben we eindelijk ons knusse terras kunnen opbouwen !! Hier kunnen onze rokende klanten enigzins beschut en droog hun sigaretje roken,
en kan er gewoon binnen de schermen een consumptie en eventueel een heerlijke hap genuttigd worden.

Kom ons knusse terrasje bewonderen en laat u door ons bedienen van een heerlijke consumptie en snack.


Top